Haber

Hakaret ve tehditlerden kurtuldular mı?

  • Haber7 – ÖZEL

Seçimi kazanacaklarını düşünen Millet İttifakı taraftarları, seçim öncesinde birçok tehdit ve hakarette bulundu.

Kin ve intikam dolu konuşmalar Kendilerine oy vermeyenleri ve AK Parti’yi hedef alan bazı muhalifler, depremzedelere hakaret bile etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyen bir kesim var diktatörlük‘ derken diğer yandan iktidara geldiklerinde uygulayacakları diktatörlük uygulamalarını açıkça dile getirdi.

HUKUKİ İŞLEM BAŞLAMADI

Tüm bu hakaret ve tehditlere rağmen henüz bazı kişiler hakkında herhangi bir işlem yapılmadı. Ceza kanununa göre suç teşkil eden fiillerden yargı sürecinin başlamamış olması “Yaptıkları yanına mı kaldı?” sorusunu gündeme getirdi.

KİM NE DEDİ?

Peki seçim öncesi nefret ve intikam konuşmalarını kim yaptı? Hakaret ve tehdit dilini kim kullandı?

“Hesap Vermemiz Gereken Kitlelerimiz Var”

Habertürk’ün Açık ve Net programına katılım CHP Parti Meclisi üyesi ve Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Müslim Sarı,Canlı yayında tehditlerde bulundu.

Öfkeli tavrıyla dikkat çeken CHP’li Müslim Sarı, ” Hesaba katmamız gereken kitleler var. Bu ülkede hesap verilmesi gerektiğine inanan çok insan var. Bu doğru değil; 20 yıllık iktidarı kabul edeceğiz ve sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davranacağız.“dedi.

“14 MAYIS’TA DOSTLARIMIZIN HESABINI VERECEĞİZ”

TELE 1’de canlı yayına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Selahattin DemirtaşTanrıkulu, Demirtaş’ın seçimleri kazanması halinde hapisten çıkacağını söylerken, ” 14 Mayıs’ta dostlarımızdan hesap soracağız” söz konusu.

“Teşekkürler” Selahattin Demirtaş hükümlü değil. Onun da affedilmeye ihtiyacı yok. Ona herhangi bir ceza yokdedi ve 14 Mayıs seçimlerine işaret etti.

14 Mayıs seçimlerinden sonra ‘dostlarına’ hesap soracakları tehdidinde bulunan CHP’li Tanrıkulu, ” Bunun sorumlusu kim? Erdoğan’dır. Bunu hem Kürtler hem de ülkenin demokratları çok iyi biliyor. İşte tam da bu yüzden onlara hesap soracağız. Onları kayyım politikasından sorumlu tutacağız. Seyahat durumundan sizi sorumlu tutacağız“dedi.

“RECEP BAY’I VE ARKADAŞLARINI YARGILAYACAĞIZ”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2023 Seçim Bildirgesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtma Toplantısı’nda tehditlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi hedef alan Akşener, ” Buradan söz veriyoruz. Milletimizin 14 Mayıs’tan sonra sandıktan uğurlayacağı Recep Sayın ve arkadaşlarına adil davranacağımızın sözünü veriyoruz. Bu ülkenin milyonlarca mazlumu gibi onlar için de adaleti sağlayacağımızın sözünü veriyoruz. Buna çok ihtiyaç duyacaklarını da biliyoruz.“dedi.

“MİLLET İTTİFAKI HESAP VERECEK”

İttifak ortağı olmadıklarını inkar ettikleri halde iktidara kendileri gelecekmiş gibi davranan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısıdır. HDPsosyal medya hesabından tehditlerde bulundu.

Cumhur İttifakı’nı hedef alan ve Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmasıyla hesaplaşacaklarını açıklayan HDP, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:



“ERDOĞAN HÜKÜMET VERECEK YEMİN EDERİM!”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Nisan 2022’deki Seyahat Parkı davası kararının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsmini vererek tehdit etti. Hükümeti devirmeye teşebbüsten hapis cezasına çarptırıldı Osman Kavala‘Özgürlük’ isteyen Özel Recep Tayyip Erdoğan tarih önünde yargılanacak ve hesap verecektir. Yemin ederim, yemin ederim, yemin ederim söz konusu.

“SÖKE SÖKE YARGILANACAKSINIZ”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Haziran 2021’de TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek AK Parti hükümetini tehdit etmişti.

İYİ Partili Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’yi tehdit ederek, ” Kaçışın yok. İlk seçimde kaybedeceksiniz. Seçimden sonra ilk işimiz adaleti sağlamak olacaktır. Hukuk yeniden kurulacak ve baştan sona yargılanacaksınız.“dedi.

ERDOĞAN’LA ‘MENDERES’ KIYASLAMASI

Nisan 2021’de KRT televizyonuna katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, darbeciler tarafından asılarak öldürülen merhum Başbakan Adnan Menderes’i örnek göstererek ona pelerinin altından çıkan sopayı gösterdi.

Baskıcı politikalara son veren Menderes’i örnek gösteren Engin Altay, canlı yayında şunları söyledi: ” Rahmetli Menderes bir dönem bu dini gruplara büyük itibar vermiş, tavizler vermiş ve Menderes’ten aldıkları güç ve itibarla bu kadar ileri gitmişler. Menderes’in bundan sonra ne yapması gerekiyordu? Atatürk’ü Koruma Kanunu çıkarmak zorundaydı. Umarım Erdoğan’ın da sonu böyle olmaz.” dedi.

HAKİMLERİ TEHDİT ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘diploma’sı üzerinden algı operasyonu gerçekleştiren CHP’li, medyada şunları söyledi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ÜyeleriHangi tehditler yapıldı?

CHP İstanbul 3. Bölge Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İstanbul Balkan Masası Lideri Avukat Mustafa Cem Kılıç, Cumhuriyet gazetesine yaptığı açıklamalarda YSK üyelerini tehdit etti.

YSK üyelerini etkilemeye çalışan avukat Mustafa Cem Kılıç ise şunları söyledi: ” Bağımsız hakim olduklarını unutan ve AKP’li gibi çalışan bu üyeler yargılanacak ve hesap verecek.‘ cümlesine parmağını salladı.

“HEPSİ SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLDUĞUNDAN YARGILANACAK”

HDP’nin öncülüğünde Emek ve Özgürlük İttifakıbaşkanlığa aday ve aday Millet İttifakı‘nin cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluTürkiye İşçi Partisi’nden (TİP) destek olacak AK PartiVe MHPTehditlerde bulunuldu.

HDP kontenjanından TBMM’ye girdikten sonra Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katılan milletvekili Ahmet ŞıkAK Parti ve MHP’yi hedef aldı.

Eğer seçimi kazanırlarsa AK Parti’nin suç örgütü olarak yargılanacağı tehdidiToplantıya katılan TİP’ten Ahmet Şık Muhalefeti AKP’ye, MHP’ye bırakmayacağız. Neyse, yine de kargaşa içinde olacaklar. Tamamı suç örgütüne üye olmak suçundan yargılanacak bir yapıdan bahsediyoruz.“dedi.

AK Parti’nin kapatılacağını ve AK Partililerle yargı yoluyla ilgileneceklerini belirten Şık, ” Bu süre biterse AKP siyasi parti muamelesi görmeyecek. AKP suç örgütü olduğu için kapatılacaktır. Siyasi parti görünümüne bürünmüş bir suç örgütü olduğunu söyleyecekler..” söz konusu.

YSK’LILARA TEHDİT!

Aynı haberde Halk Kurtuluş Partisi (HKP) avukatı Doğan Erkan da YSK üyelerini işaret etti. Erkan şunları söyledi:

Cumhuriyet gazetesi, CHP’li sözde avukatın sözlerini kullanarak şunları söyledi: Anayasayı tanımadılar “Manşetini çıkardı. CHP’li gazete 5. sayfada haberi yazdı” YSK’lılar suç işledi ” başlığını attı.

“BU ADI UNUTMAYIN!”

Sözcü TV Ana Haber program sunucusu Fatih PortakalAna haber bülteninde Yüksek Seçim Kurulu’nu işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığının onaylandığının duyurulması YSK Lideri Ahmet YenerPortakal’ı hedef alıyor” Bu ismi unutmayınAçıklamada tehditkar bir dil kullandı. Portakal şunları söyledi:

AŞI ZORBALIĞI ÇAĞRISI YAPAN CHP’Lİ DOKTORDAN YSK’YA TEHDİT

Pandemide aşı zulmüne çağrıda bulunarak ” Aşı olmayanlara eğitim vermeyin‘ gibi ifadeler kullanan Prof. Dr. Bengi Başer bu kez YSK’yı tehdit etti.

Bengi Başer bir Twitter kullanıcısının paylaşımına yorum yaptı: Diploma defterinde Erdoğan’a yer var mı?Mesajına şu sözlerle yanıt verdi:

“Artık onay veren YSK’nın düşünmesi lazım. Bugünün de yarınları var…”

HDP’Lİ AHMET TÜRK, KÜRT HALKINI TEHDİT ETTİ

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında konuşan HDP’li Ahmet Türk, tehditkar açıklamalarda bulundu. Kürt halkını hedef aldı.

AK Parti’ye oy veren Kürtler düşmanlık‘ Ve ‘ ahlaksızlık‘ diye suçlanan Ahmet Türk,Hiçbir Kürt’ün bu hükümete oy verme hakkı yok” söz konusu.

Bu dönemin terör lideri Öcalan’ın özgürleşme dönemi olacağını iddia etti. ” Bu Nevruz dönemi Öcalan’ın özgürleşme dönemidir. Bunu hep birlikte başarmak için gece gündüz mücadele etmemiz gerekiyor.gibi kışkırtıcı mesajlar verdi.

ERTÜRK’TEN ‘ACI’ TEHDİT

Daha önce de Taksim’deki terör saldırısını DEAŞ’ın gerçekleştirdiğini ileri sürerek terör örgütü YPG/PKK’yı temize çıkarmaya çalışmış, SİHA’ları ve TCG Anadolu gemisini eleştirmiş, Selahattin Demirtaş’ın Türkiye için bir şans olduğunu belirterek, ” Erdoğan gitmezse Türk halkı cezalandırılacak“tehdit CHP’li emekli amiral Türker Ertürk, yine tehdit dili kullandı.

CHP’li emekli amiral Türker Ertürk, TELE 1’de Yüksek Seçim Kurulu aracılığıyla tüm toplumu tehdit ederek, ” Bakın artık hükümet değişecek. Ama acı ya da acısız bir şekilde bu hükümet değişecek. Bu yüzden herkesin aklı başına gelmeli“dedi.

Ertürk’ün tehdidini pekiştiren sunucu Namık Koçak, şunları söyledi: Tabiki fiyatını biliyorlar“dedi.

ŞİRİN PAYZİN’DEN ‘SON 2 AYLIK’ TEHDİT

CHP’nin kanalı Halk TV’de sunuculuk yapan Şirin Payzın, 6 kişilik masanın adayını açıkladıktan sonra zafer havasına girerek AK Parti seçmenini hedef aldı.

‘Seçimden sonra’ hesaplaşacaklar‘AK Parti seçmeni Payzın’a vurgu yapıyor’ trol‘ dedi kendisine destek veren vatandaşlara. son 2 ay‘ cümlesiyle tehditlerde bulundu.

Payzın, ‘ intikam‘ itirafında bulunduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



GP’DEN TEHDİT: BURDAN SONRA YAŞAMA HAKKINIZ YOK

Şirin Payzın’la baş başa gün Halk İttifakıBir diğer tehdit ise Yükseköğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı ve Gelecek Partisi kurucu üyesi. Yusuf Ziya ÖzcanDan geldi.

GP Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, terör örgütü FETÖ ve PKK ile irtibatları olduğu gerekçesiyle kamu görevinden uzaklaştırılanlar konusunda AK Parti ve MHP’yi eleştirdi. Artık yaşamaya hakkın yok” diyerek nişan aldı.

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Ancak Kanun Hükmünde Kararname ehline yaptığınız zulümler, uğradığınız musibetler daima peşinizden gelecektir ve bu dünyada hak ettiğiniz cezayı alacaksınız. AK Parti-MHP iktidarı bundan sonra size yaşam hakkı vermiyor! Hesap vaktin yaklaşıyor“dedi.

Özcan tepkilerin ardından tweet’ini sildi.



HALK TV’DE BAKAN SOYLU’YA ‘CEZAEVİ’ TEHDİDİ

Avukat Turgut Kazan, Halk TV’de Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davaya ilişkin açıklamalar yaparken içeri Tatlı Payzın girdi ve şunları söyledi: ” Bir anda Süleyman Soylu’yu içeride görebiliriz” söz konusu.

Hükümet değişirseAK Parti’den hesap sorulması ve üst düzey isimlerin “hapse atılması” senaryolarının tartışıldığı yayına ilişkin Bakan Soylu, ” Hükümet değiştiğinde(!) Majestelerinin avukatı ve isteği Süleyman Soylu’yu içeride görmekti. Kana susamış vampirler… Bir Başbakanın, iki Bakanın kanını içtiler ama yetmedi. Batının Çocukları ve Soros Operasyonu… Elinizden geleni yapmayın .” Sözleriyle tepki gösterdi.

OYUNCUDAN TEHDİT: SİZ ÇÖPSÜNÜZ

Oyuncu sosyal medyada video paylaşıyor Yunus GünçeAK Parti seçmenini sosyal medyada ‘trol’ olarak etiketledi ve tehditlerde bulundu.

AK Partililere de hakaret eden Günçe, 15 Mayıs sabahı AK Partililerin ‘çöp’ olacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

BEHRAMOĞLU’NDAN “DAVRANIŞ” TEHDİDİ

Cumhuriyet yazarı Ataol BehramoğluGeçen hafta sosyal medyada müstehcen bir paylaşımla tehditte bulundu.

‘Devlet başkanına’ yönelik açıklamalarda bulunan Behramoğlu, şunları söyledi: Bir gün bir devlet başkanı “Devlet benimdir” dedi. Başı kesildi. Kendini devlet sananlardan biri olan Hitler, sığınağında kendini sokan akrep gibi öldü. Mussolini baş aşağı asıldı“dedi.

Daha sonra attığı tweetle tehditlerine devam eden Behramoğlu, şunları söyledi:

ERDOĞAN’A ‘MENDERES’TEN TEHDİT

Evrensel ve Artı Gerçek yazarı Ragıp Zarakolu, “Kozmik gazetesi ve Artı Gerçek haber sitesinde 5 Mayıs 2020’de yayımlandı. Kötü Kaderden Kaçış Yok“İdam edilen merhum Başbakan” başlıklı sözde köşesinde Adnan Menderessonunu hatırlamak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanHedef gösterdi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN YARGIYA TEHDİT

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin 5 Ocak 2023’teki Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, YSK’ya hakaretten yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davasına değindi. Kılıçdaroğlu, hakim ve savcıları tehdit ederek, şunları söyledi: Dünya tarihinde ve yargı tarihinde benzeri görülmemiş bir olaydır. Görevini hukukun üstünlüğüne ve vicdani kanaatine uygun olarak yerine getirmeyen hakim, yeri ve zamanı geldiğinde savcılar tarafından hesap verilecektir..” dedi. Ayrıca Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: ” Ayarladığınız terazinin de sizi tartacağını asla unutamayacaksınız.” ifadesini kullandı.

ÇİFTÇİLERE TEHDİT!

Aralık 2020’deki grup toplantısında konuşma KılıçdaroğluÖğretmenlerin ardından AK Parti’ye oy verecek çiftçileri de tehdit etti.

Mardin, ŞanlıurfaVe Konya CHP lideri, tarımın yaygın olduğu illerde AK Parti oylarının hala yüksek olduğunu söyleyerek çiftçileri tehdit etti. Kılıçdaroğlu, ” Mardin’de, Şanlıurfa’da, Konya’da en büyük destek AK Parti’dir… Bütün çiftçilere sesleniyorum: Eğer siz hâlâ gidip AK Parti’ye oy verirseniz, iki elim de arkanızda olur.” söz konusu.

“SENİ KURBAN YAPACAĞIZ”

2018 yılında Halk TV’de Uğur Dündar’ın moderatörlüğünde yayınlanan Halk Arena programında Cumhuriyet yazarı Maden KırıkkanatBir gün iktidara gelmesi halinde kendi zihniyetinin dindarları mağdur edeceğini itiraf etti.

Mağdur olduklarını iddia eden Kırıkkanat, şöyle konuştu: Şimdi kurban kim? Biz. Sonra bunun da bir hesap günü gelecektir. Artık mağdur biziz. Elbette sizi de mağdur edeceğiz. Elbette bu gün gelecek.“dedi.

GÜRSEL TEKİN’DEN BASINA TEHDİT: İLK İŞİMİZ GAZETELERİ ELE GETİRMEK

CHP Genel Sekreteri olduğu 2015 yılında partisinin FETÖ yayın organlarına destek verdiği yönündeki haberlere tepki gösterdi Gürsel Tekin , düzenlediği basın toplantısında gazetecileri tehdit etti. Tekin, ” 8-9 Haziran’da ilk işimiz bu kirli gazetelerin hepsine el koymak olacak. Sadece el koyacak mıyım? Bu işin içinde olan tüm iş adamlarından hesap soracağız.“dedi.

________________

HAKARETLERE TÜM HIZLA DEVAM EDİN

Tehditlerin yanı sıra muhalefet hakaretlerden de kaçınmadı.

HSK’DAN “ŞEYTANİ KONSEY” HAKARETİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 25 Şubat 2020’deki Meclis Küme Toplantısı’nda Hakimler ve Savcılar Kurulu’nu hedef aldı.

Osman Kavala hakkında gerici karar veren hakim hakkında soruşturma başlatan HSK’yı hedef alan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

DURUMA DEVLET MAHKEMESİNİ ÇIKARDI

Haziran 2021’deki İstanbul Sözleşmesi’ni savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: Danıştay’daki hakimlere de sesleniyorum. Eğer kira sözleşmesini aklınıza koymadıysanız o sözleşmeyi yeniden canlandırmanız gerekir. Aksi takdirde sarayın kalemcileri olarak anılacaksınız.Danıştay üyelerini şu sözlerle tehdit etti:

“AK PARTİ’YE OY VERENLERİN ELLERİ KIRILMALI”

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken Tunceli’de bir grupla konuşuyor. Veli AğbabaAK Parti seçmenini hedef aldı.

CHP’li Veli Ağbaba şunları söyledi: AK Parti’ye oy verenlerin eli kolu kırılmalı.” diye lanet etti.

FATİH PORTAKAL’DAN SEÇMENE HAKARET: KÖR CAHİL!

CHP’ye yakınlığıyla biliniyor Fatih Portakal, YouTube kanalındaki yayınında seçmenlere hakaret etti,

Portakal, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesinde şu açıklamalarda bulundu:

DEPREM BAŞARILARINA AĞIR HAKARET!

Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimin ilk turunu Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde bitirmesi muhalefeti çılgına çevirdi. Deprem bölgesinden Erdoğan’a verilen güçlü desteği hazmedemeyen CHP’liler, sosyal medyada nefret kustu.

CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan, ” Aç öl, daha kötü ol, pisliğinde boğul‘ gibi ifadelerle nefret kustu.

Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçim çalışmaları nedeniyle çocuklarına bakamadığını iddia ederek suçu depremzedelerin üzerine attı. Doğan şunları paylaştı: Baharı getireceğimize, bayramları geri getireceğimize söz verdik. Ne yaptın! Aldığınız 3 kuruş maaşın kesilmesinden, haksız yere harcadığınız paranın kesilmesinden korkarak yine gittiniz ve bu harami çetesine oy verdiniz.” Yazdı.

İZMİR’DE DEPREM HASTALARINI BARINDIRMADILAR

Adıyaman’daki depremde evi yıkılan 69 yaşındaki kadın, yerleştiği İzmir’de seçim sonrası CHP’lilerin hakaret, taciz ve küfürlerine maruz kaldıktan sonra memleketine dönme kararı aldı.

Mahalle baskısının artık dayanılmaz hale geldiğini söyleyen torunu Berranur Yıldırım, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, ” Seçimden sonra her şey bir anda değişti. Ciddi tacizler yaşanmaya başladı.” söz verdi. Yıldırım şöyle konuştu: ” Pasta ve böreklerle gelenler, seçimin ardından 69 yaşındaki dul kadını taciz etmeye başladı. ‘Allah belanızı versin, haklarımız haram, oy verdiniz ve size madalya mı verdiler?’ gibi sözlerle saldırdılar. Anneannemin oturacak bir evi bile yoktu ama Adıyaman’a dönmek zorunda kaldı.” söz konusu.

AK PARTİ’Lİ KADIN SEÇMENLERİ ‘EĞİTİMSİZ’ DİYERE AŞAĞILADI

Coronavirüs salgını sırasında” Coronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti seçmeni zaten yaşlı bir seçmen.Şeklinde skandal bir kelime kullanan Siyasi Bağlantı Uzmanı Seyda TalukBu kez Halk TV’de canlı yayında kadın seçmeni aşağıladı.

Eğitimli kadınların CHP’ye katıldığını savunan Taluk, şu skandal ifadeleri kullandı:

YANARDAĞ’DAN SEÇMENLERE ‘DİNCİ RETÇİ’ HAKARET

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ Ocak ayında şunları yazdı: ” Türkiye’nin tarihi dönüm noktası!“” başlıklı yazısında Cumhur İttifakı seçmenlerine yönelik aşağılayıcı ifadeler kullandı.

2023 seçimlerinin “tarihi bir hesaplaşma” olduğunu yazan Yanardağ, “Ortaçağ’ın karanlığı İslam dünyasına ve AK Parti seçmenine taşınacak” dedi. gerici‘ dedi.

Yanardağ, ” Türkiye dini gericiliği aşamazsa melez bir rejime ve topluma sürüklenecek, en iyi ihtimalle Pakistan olacaktır.” o yazdı.

CAN ATAKLI’DAN SEÇMENE “EĞİTİMSİZ” HAKARET!

CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, YouTube kanalında AK Parti’ye oy veren seçmenlere hakaret etti.

Anket sonuçlarında AK Parti’nin yükselişini hazmedemeyen Ataklı, seçmenin eğitimsiz ve yoksul olduğunu iddia etti. Ataklı şunları söyledi:



KIRIKKANAT: ÇOĞUNLUK BİZİM CAHİLDİR

Cumhuriyet gazetesi yazarı Maden KırıkkanatEylül 2020’de TELE 1’de katıldığı bir programda Türk milletine hakaret etmişti.

İran’ın kültürel seviyesinin dahi Türk halkından yüksek olduğunu belirten Kırıkkanat, şunları kaydetti:

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort